Barvanje las in striženje – zelo ugodna cena za barvanje dolgih las


Barvanje las je opravilo, ki sodi v frizerski salon, še posebej pa to velja za barvanje dolgih las. Cena, ki jo običajno plačamo, če se barvanja las lotimo sami, doma, je lahko precej visoka. Morda se vam bo sicer na prvi pogled zdelo, da je barvanje las uspelo, vendar je lahko škoda, ki jo povzročite svojim lasem z uporabo nekvalitetnih sredstev, na dolgi rok zelo velika. Vaša pričeska ima ogromen vpliv na vašo celostno podobo, zato ni smiselno varčevati pri barvanju, seveda pa to velja tudi za striženje las. Še posebej pa je »varčevanje« nesmiselno zaradi dejstva, da vam v Hiši lepote Porenta ponujamo izredno dostopne cene za vse naše storitve.


Barvanje las zahteva profesionalen pristop in vrhunske pripomočke


striženje in barvanje lasVsak kakovosten frizerski salon bo upošteval načelo, da se barvanje las začne že pri sami izbiri preparatov, ki jih bomo uporabili. Za izbiro resnično kvalitetnih barv potrebujemo veliko znanja, predvsem pa izkušenj z lasmi različnih tipov. V Hiši lepote Porenta vam zagotavljamo, da bodo vsi preparati, ki jih bomo uporabili na vaših laseh, vrhunske kvalitete, zato se vam ni treba bati poškodbe las oziroma uničene pričeske. Pred začetkom barvanja se bomo posvetovali z vami in prisluhnili vsem vašim željam, obenem pa vam bomo tudi sami ponudili strokoven nasvet, kar je najboljša kombinacija za uspešen končni rezultat.

 


Ugodno striženje in barvanje las – navdušite z novo pričesko

hiša lepote porentaSte naveličani stalno iste pričeske in ste sklenili, da je napočil skrajni čas za spremembo? Striženje in barvanje las v našem salonu poskrbi, da boste zasijali v povsem novi luči. Stranke zapuščajo naše prostore nasmejane in z na novo pridobljeno samozavestjo. Pomagali vam bomo izbrati optimalno rešitev za striženje in barvanje las, pri čemer bomo upoštevali obliko vašega obraza, življenjski slog in druge pomembne podrobnosti. Vaša nova pričeska bo tako resnično idealna za vas. Striženje in barvanje las pa pri nas ni zgolj kakovostno in prilagojeno posamezni stranki, ampak vam ponujamo tudi zelo dostopne cene.

 

Poleg nove pričeske si privoščite še permanentno podaljšane trepalnice! Preverite tukaj: http://www.hisalepoteporenta.si/podaljsevanje-trepalnic

 

 

Poskrbimo tudi za kvalitetno barvanje dolgih las – cena zelo konkurenčna


V Hiši lepote Porenta se zavedamo, da je prav poseben izziv barvanje dolgih las. Cena barvanja dolgih las je kljub večji zahtevnosti opravila precej nižja, kot bi bila drugje. Dolgolaske ste tako več kot dobrodošle v našem salonu. Skrbno bomo pazili, da pri barvanju zaščitimo vaše lase pred poškodbami, in za vas poiskali barvni odtenek, s katerim boste povsem zadovoljni.

 

 

striženje las lepotna hiša porentaoblikovanje pričeske