Barvanje las iz temne na svetlo in druge kombinacije po želji


barvanje lasBarvanje las iz temne na svetlo oziroma barvanje las na blond je precej zahtevno opravilo, zato je vsekakor priporočljivo, da se odločite za barvanje las pri frizerju. Cena je sicer v tem primeru nekoliko višja, vendar pa se tako izognete tveganju, da bi se barvanje las ponesrečilo. Še posebna previdnost je potrebna, kadar je vaša naravna barva zelo temna.  las na blond v tem primeru predstavlja precejšnjo spremembo, zato moramo paziti, da ne pride do poškodbe las. Seveda pa barvanje las iz temne na svetlo ni edina kombinacija, ki zahteva kar nekaj znanja in izkušenj. Tudi za barvanje las iz blond na rjavo oziroma temnejšo barvo velja, da mora biti izvedeno profesionalno in z uporabo kakovostnih barv za lase.


Uporaba vrhunskih produktov za barvanje las

Hiša lepote Porenta je pravi naslov za vse, ki vas zanima profesionalno barvanje las pri frizerju cene so ugodne. Cena naših storitev je zelo ugodna, pri delu pa uporabljamo le najkakovostnejše produkte oziroma barve. Večinoma so to barve Revlon ter barve brez amonijaka znamke NAYO in Coloring Green. Gre za izjemno kakovostne barve, ki jih cenijo tudi svetovno znani frizerski mojstri. Uporaba preverjeno kakovostnih barv je vsekakor osnova za to, da preprečimo poškodbo las med barvanjem. Poleg barvanja poskrbimo tudi za modno striženje dolgih las in las drugih dolžin, ki bo poskrbelo za osvežitev vaše pričeske in negovan, zdrav videz las.


Profesionalno barvanje las iz temne na svetlo


Načrtujete barvanje las iz temne na svetlo, a se bojite, da rezultat ne bo takšen, kot bi si želeli? Barvanje las iz temne na svetlo zagotovo ni najbolj enostavno, a s kombinacijo kvalitetnih produktov za barvanje las in znanja glede ustreznih tehnik je mogoče doseči odtenek, ki ste si ga vedno želeli. V Hiši lepote Porenta poskrbimo, da bo barvanje las iz temne na svetlo izvedeno profesionalno in brez spodrsljajev. Nudimo vam tudi barvanje las iz blond na rjavo ali izjemno modno barvanje las »ombre«. Cena barvanja las »ombre« je marsikje zelo visoka, kar pa ne velja za naš salon. Kljub vrhunski kakovosti vam zagotavljamo zelo dostopne cene naših storitev, med katerimi med vas med drugim čaka tudi nega obraza (cenik je na voljo na spletni strani), pri nas pa se lahko oglasite tudi v primeru, da vas mikajo čudovite, goste in privihane podaljšane trepalnice, ki bodo obenem še vedno videti povsem naravne.

barvanje las iz temne na svetlo