Barvanje las – prava barva dela čudeže

Barvanje las ombreBarvanje las je danes postalo nekaj vsakdanjega, saj si vedno več ljudi barva lase. Pa ne samo ženske, delež moških, ki se odločajo za barvanje las, se vztrajno povečuje. Prava barva las dela prave čudeže, zato je njena izbira še kako pomembna. Pri iskanju prave barvne nianse je dobro upoštevati naravno barvo las in barvo polti. V Hiši lepote Porenta se zavedamo, da izbira prave barve za lase ni enostavna in predstavlja uskladitev strokovnega znanja frizerja in želje stranke. Zato se bomo ob vašem obisku pogovorili o željah, pričakovanjih in o vašem stilu, nato pa bo frizer skupaj z vami izbral (novo) barvo las in obliko pričeske. Na koncu pa vam bomo podali tudi nekaj nasvetov o pravilni negi vašega lasišča oz. las.

 

Barvanje las - ombre

Barvanje lasPrameni so najbolj hvaležen način barvanja las, saj vam ni treba hiteti k frizerju po osvežitev barve. Razlika med klasičnim barvanjem celotne površine las in prameni je v tem, da pri slednji frizerji pustijo določen del površine las nedotaknjen in s tem dosežejo večdimenzionalni učinek. Pred nekaj leti je zaslovelo barvanje las ombre, pri čemer gre za usklajen prehod od temnejšega odtenka proti svetlejšemu. Lasje na zgornjem delu lasišča so v višini ušes rjave barve ali pa temno blond, medtem ko v preostali dolžini prehajajo v svetlejše odtenke blond barve. Pozicioniranje je tu ključnega pomena, kar pomeni kako visoko naj bi segala svetla barva, kar lahko pozitivno ali negativno poudari nekatere predele obraza.
Barvanje las ombre je idealno, če si želite pričesko popestriti in si pričarati zanimive akcente, ne da bi morali zaradi tega barvo las v celoti spremeniti. Pričeska v stilu ombre pristaja sleherni ženski, saj je zelo naravna in se lahko individualno prilagodi posameznim izhodiščnim barvam. Najboljše pri tem je, da lahko barvo osvežite vsake tri do štiri mesece, ne da bi zato bilo potrebno barvanje las. Prav tako ni potrebno prekrivanje narastka – v kolikor to naravna barva dopušča, morate pobarvati samo preostalo dolžino las.

 

Profesionalno barvanje las (ombre) v Hiši lepote Porenta

Barvanje las, npr. iz temne na blond, bo v Hiši lepote Porenta izvedeno profesionalno in brez spodrsljajev. Nudimo tudi izjemno modno barvanje las ombre. Cena barvanja las je resnično ugodna, pri delu pa uporabljamo le najkakovostnejše produkte oziroma barve.
Želite še več prihranka za barvanje las? Popust prinaša še nižje cene, zato ga nikar ne spreglejte. Vabljeni v Hišo lepote Porenta.

 

Več o striženju v našem salonu najdete na: http://www.hisalepoteporenta.si/frizerstvo