Striženje las – pogosta izbira tudi moško klasično striženje


Striženje las Striženje las je tema, ki je pogostejša pri predstavnicah ženskega spola, vendar v zadnjih nekaj letih prihaja do sprememb tudi na tem področju. Frizuri dajejo vse večji pomen tudi moški predstavniki, zaradi česar je moško klasično striženje  postavilo nove mejnike. Pogosto slišimo vprašanja o tem, kakšne frizure so zares »in«, kako pogosto je treba ostriči lase in ali miti o striženju las ob polni luni zares držijo. Redno striženje las je pomembno predvsem za ohranjanje oblike frizure, kar je ključnega pomena pri kratkih frizurah, kjer striženje priporočamo na 4-8 tednov. Kadar je govora o dolgih las, pa je potrebno krajšati konice, saj bodo tako lasje ostali lepi in zdravi. Priporočljivo jih je ostriči na 8 do 12 tednov, pogosteje pa, če so vaši lasje poškodovani oziroma nagnjeni k lomljenju. Ugoden cenik striženja moških in ženskih las vam nudimo tudi v Hiši lepote Porenta, kjer bomo z veseljem poskrbeli za vašo pričesko in vam svetovali o negi las.


Moško klasično striženje – kdaj se odločiti zanj?

Moško klasično striženje je odlična rešitev takrat, kadar nismo povsem prepričani, kakšne frizure si želimo. Če ne želite v trenutku preskočiti na bolj trendovske frizure in potrebujete še nekaj časa za premislek, vaši lasje pa so nujno potrebni striženja, izberite moško klasično striženje, s katerim preprosto ne morete zgrešiti. Moško striženje las je primerno tudi za tiste moške, ki želijo ostati predani klasiki in nad novostmi na področju oblikovanja frizur niso najbolj navdušeni. V Hiši lepote Porenta vam nudimo ugoden cenik striženja las, naš storitve pa so vedno opravljene kvalitetno ter v skladu s pridobljenimi znanji in izkušnjami.

moško klasično striženje

 


Striženje las – nekaj dejstev

Striženje las je ključnega pomena za ohranjanje zdravih las in za preprečevanje cepljenja lasnih konic. Še posebej podvrženi poškodbam so redno barvani lasje, ki jih barve precej izsušijo, zaradi česar so bolj ranljivi. Prav tako je potrebno striženje las tudi takrat, kadar si puščamo lase daljše, kot običajno, saj bomo na tak način lase ohranili zdrave in lepe. Striženje las ob polni luni naj bi omogočilo hitrejšo rast las, takšni lasje pa naj bi se tudi okrepili in imeli več volumna. Vas zanima, ali ta mit drži? V času polne lune nas obiščite v Hiši lepote Porenta na striženju las in se tako prepričajte na lastne oči.