Masaže

KLASIČNE MASAŽE

MasažaKlasična masaža telesa

Masaža celega telesa z masažnim oljem. Telo je bolj sproščeno in bolj uglašeno samo s seboj. Ko se užije radost dotika, telo lahko svobodno diha, miruje in se premika. Prvovrstna nega telesa.

 

Klasična masaža Eva

Kombinacija klasične masaže z masažnim oljem in masažnimi kroglicami. Zajema masažo celega telesa, glave in obraza.

 

ORIENTALSKE MASAŽE

Vzhodnoazijska masaža z vročimi zelišči - Pantai herbal

Hantai PerbalMasažo se izvaja s polaganjem snopkov toplih zelišč po telesu, kar prispeva k boljši prekrvavitvi in lajšanju različnih težav (revmatizem, bolečine v mišicah in sklepih, čezmerna utrujenost), masaža z olji pa obnavlja kožo ter ohranja mladosten videz. Masira se sočasno z dvema snopičema, torej v posebno krpo zavita zelišča (ingver, muškatni orešček, šentjanževka, sivka, repuš, grenka pomaranča), katere se potopi v vročo oljno kopel. več >>

 

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni - La Stone terapija

Orientalske masažeKombinacija vročih in mrzlih kamnov ter olj vzpostavi ravnovesje v telesu in človeku omogoči spoznati svoj pravi notranji jaz. Vroči vulkanski kamni povečajo sprostitev in dodajo toploto, kjer je pomanjkanje energije ali kronično stanje. Hladni marmornati kamni odvzemajo toploto na mestih, kjer je presežek energije oziroma akutno stanje. Omenjena masažna tehnika učinkovito lajša različne težave, kot so stres in napetost, nespečnost, glavobol, bolečine v mišicah in sklepih, z njo pa se tudi odpravijo energijske blokade v telesu. Prepustite se edinstvenemu ritualu.

 

Hanakasumi masaža

Japonska umetnost lepote. Je hranljiv in sproščujoč telesni ritual, ki združuje prebuditveni ritual, piling telesa iz češnjevih cvetov in riževega prahu, masažo stopal z elementi refleksologije in masažo telesa s toplim karitejevim maslom.

 

AROMA IN ALGOTERAPIJA

Aromaterapija telesa

Aromatska terapija z masažo je umetnost, je popolna harmonija z oljnimi dišavami, je sprostitev duše in telesa. Arome delujejo na fizično, psihično in emocionalno počutje. Hkrati spodbuja delovanje limfnega sistema in z njim odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa.

 

Aromaterapija hrbta

Pritiski na akupresurne točke razporejene ob hrbtenici in eterična olja lajšajo vrsto težav, kot so stres, mišična napetost, akutne in kronične bolečine hrbta.

 

Algoterapija

Obnovitev telesa z algami in morsko soljo. Piling iz mešanice morske soli in eteričnih olj očisti telo odmrle povrhnjice in kožo pripravi na nanos alg. Razstruplja povrhnjico in povrne koži nežen lesk. Nega ima izvrsten relaksacijski, antistresni in preventivni učinek v primerih anticelulitne in shujševalne terapije.

 

PROTISTRESNE IN REFLEKSNE MASAŽE

Protistresna masaža hrbtaProtistresna masaža hrbta

S klasično masažo in digitopresuro se odpravlja stres in izboljšuje počutje.

 

Protistresna masaža obraza in glave

Z masažo se gladi gube, poveča prožnost kože in odpravlja stres in omogoča razstrupljanje telesa. Pravilni pritiski na točke na glavi blagodejno vplivajo na človeka.

 

Refleksna masaža stopal

Z masažo refleksnih con na stopalih se uravnoveša telesno energijo in izboljšuje delovanje notranjih organov in organskih sistemov.