Modne moške frizure – striženje v Ljubljani!


V Hiši lepote Porenta nudimo modne moške frizure po najugodnejših cenah! Striženje moške frizure nam vedno znova predstavlja poseben izziv, saj ves čas sledimo aktualnim modnim trendom. Radi poskrbimo, da je tudi moška pričeska modna in v koraku s časom. Ker nas bogati že več desetletij izkušenj, ste lahko prepričani, da so vaši lasje v pravih rokah! Prepričani smo, da bo moško striženje las pri nas navdušilo tudi vas!  


Kaj vse vključuje striženje modne moške frizure pri nas?


Za eno izmed najbolj ugodnih cen v Ljubljani bodo v Hiši lepote Porenta za vašo pričesko poskrbele vrhunske frizerke z bogatimi izkušnjami. Za končni rezultat – modno moško pričesko – se potrudimo vse od vašega vstopa v naš salon. Vas zanima, kako poteka striženje moške frizure pri nas?

 

  •     Individualen pogovor pred striženjem. S tem poskrbimo, da so upoštevane vse vaše želje in uresničena vsa pričakovanja.
  •     Odločitev za tehniko striženja, ki bo ustrezala vašemu tipu las.
  •     Striženje in oblikovanje z uporabo profesionalnih produktov za nego in oblikovanje las.

 

Vaša stilska preobrazba je z modno moško frizuro popolna!

 

modne moške pričeskemoško modno striženje


Ne glede na to ali želite dolge ali kratke moške frizure, pri nas vam izkušene frizerke uredijo frizuro na profesionalen način! Poleg tega ponujamo tudi modno barvanje las. Na zalogi imamo vrhunske izdelke za barvanje lase znamke Revlon ter barve brez amoniaka NAYO ter Coloring Green. Z odgovornim pristopom do vaših las poskrbimo, da so le-ti pravilno negovani. Modne moške frizure oblikujemo z uporabo najnovejših tehnik striženja. Kratke moške frizure oblikujemo v rekordnem času, pri tem pa vedno znova upoštevamo vse vaše želje in ideje!


Modne moške frizure v srcu Ljubljane

 

Naša ugodna lokacija in vrhunska storitev v kombinaciji z ugodno ceno nas pozicionira na sam vrh lestvice frizerjev v Ljubljani. Poleg modnih moških frizur imamo bogate izkušnje s striženjem fantovskih frizur. Prinesite fotografijo vašega najljubšega športnika in na vrsti je popolna stilska preobrazba! V Hiši lepote Porenta imamo že celih 34 let izkušenj s striženjem in negovanjem. Nudimo namreč tudi nego obraza, nohtov in telesa. Vsak dan znova se trudimo, da z vašim obiskom pri nas najdete popolno sprostitev in najdete odgovore na vsa vprašanja povezana z nego telesa. Popolno ugodje, ki ga ne boste obžalovali!  

Stopite v stik z nami še danes! Rezervirajte svoj termin na telefonski številki 01 528 30 20!