Modno barvanje in striženje las v Ljubljani


Želite povsem unikatno, modno barvanje las? V množici frizerjev v Ljubljani je odločitev za tistega pravega vse prej kot enostavna! Pri nas vam nudimo celotno barvanje in striženje  po izjemno ugodni ceni, ki bo navdušila še tiste najzahtevnejše stranke. Poskrbimo za individualen posvet pred striženjem, na podlagi katerega se posvetimo vašim željam in pričakovanjem glede nove pričeske. Uporabljamo najsodobnejše tehnike striženja ter profesionalne produkte za nego in oblikovanje las. Vaša stilska preobrazba je v Hiši lepote Porenta popolna!


Striženje in barvanje v koraku s časom!


modno barvanje in striženje lasZ uporabo zgolj vrhunskih produktov za nego in oblikovanje las poskrbimo, da so vaši lasje nahranjeni na najboljši možen način! Izbiramo sodobne, profesionalne frizerske tehnike in preparate, naša frizerska ekipa pa je izkušena in svoje delo opravlja z veliko mero predanosti. Zavedamo se, da je najpomembnejši del modnega barvanja las ohranjanje ZDRAVIH las. Le-to zagotovimo z uporabo profesionalnih izdelkov za nego las: Tecna, Actyva, Tigi, Revlon, NAYO in Coloring Green. Poleg tega imamo za vaše barvane lase na voljo tudi bio-etične izdelke, ki poskrbijo za teabase aromaterapije in encimske terapije za lasišče. Vedno je na prvem mestu ohranjanje zdravih in voljnih las!

 


Modno barvanje las – brez mej mogočega!

 

frizerski salon barvanje lasŽelite barvanje las iz temne na svetlo? So vas navdušili letošnji trendi unikatnih pastelnih barv? Morda želite nekaj drznega, pa se bojite, da bi bila barva preveč agresivna za vaš tip las? Pri nas je možno vse! Z uporabo najboljših barv na trgu poskrbimo, da je kakršnokoli modno barvanje las pri nas prijazno do vašega lasišča. Barvanje las iz temne na svetlo je v našem salonu pogosta praksa, mi pa poskrbimo, da so vaši barvani lasje nahranjeni in so posledice barvanja na lasišču zgolj minimalne. Barvanje in striženje pri nas ne pozna meja, saj vedno znova sledimo aktualnim modnim trendom doma in v tujini.


Cenik barvanja in striženja las – ugodno, profesionalno in izkušeno

 

Za vrhunsko modno barvanje las vam ni potrebno odšteti celega premoženja! Cenik barvanja las je pri nas izjemno ugoden, prav tako pa so denarnici prijazne tudi druge naše storitve, kot so:
-    Nega telesa (ultrazvok proi celulitu, carbo terapija, kavitacija, lipoliza, body wrapping, limfna drenaža)
-    Nega obraza (globinsko čiščenje, nega problematine in občutljive kože, kozmetični lifting nega obraza in dekolteja, estetski piling)
-    Nega nohtov (manikura, gelirani umetni nohti).

Rezervirajte vaš termin za sanjsko, modno barvanje las še danes!