Moške frizure – katere frizure za moške so »in«?


Moške frizure Moške frizure se neprestano spreminjajo, čeprav se tega morda niti ne zavedamo. Če samo pomislimo, kakšne moške frizure so bile moderne nekoč in kakšne frizure za moške so najpogostejše danes, opazimo, da je prišlo do spremembe v trendih tudi pri predstavnikih moškega spola. Pravzaprav so se moške frizure v vseh teh letih kar drastično spremenile, saj tudi številni predstavniki moškega spola danes pristajajo na nekoliko daljše lase, ki so bili v preteklosti »rezervirani« le za ženske predstavnice. Si želite bolj trendovske frizure, a ne veste, kateremu frizerju lahko zaupate? Frizure za moške so zares poseben izziv, pri katerem je potrebno neprestano spremljanje modnih trendov in poučevanje o najnovejših tehnikah striženja. V Hiši lepota Porenta z veseljem poskrbimo tudi za predstavnike moškega spola – tako z moškim klasičnim striženjem, kot tudi z oblikovanjem modernih frizur, s katerimi boste videti v koraku s časom. In če se še vedno sprašujete katere frizure so »in«, naj vam odgovorimo, da tudi pri moških ni omejitev!


Frizure za moške v letu 2017


Frizure za moške so v letu 2017 prinesle precej sprememb. Vse bolj moderne postajajo izjemno urejene frizure, pri katerih je vsak las na svojem mestu, priljubljeni pa so tudi izraziti zabriti prehodi med kratkimi in nekoliko daljšimi lasmi. Moške frizure, ki sledijo trendom, zahtevajo česanje las nazaj, saj je frizura tako videti modna in urejena. Pri predstavnikih moškega spola, ki jih je narava obdarila s čudovitimi kodri, so pogoste moške frizure kodraste v smeri od zadaj naprej, kar pomeni, da kodre na sprednjem delu glave obdržimo, z zadnje strani pa lase postrižemo precej krajše. Vse bolj priljubljeni pa postajajo tudi dolgi lasje. V Hiši Lepote Porenta bomo z veseljem poskrbeli tudi za moške frizure z dolgimi lasmi.


Moške frizure – daljši in polizani lasje


frizure za moškeMoške frizure nam danes dopuščajo veliko možnost izbire, saj je dovoljeno tudi to, na kar v starejših časih ne bi niti pomislili. Kadar je govora o modernejših moških frizurah, pogosto govorimo tudi o dolgih laseh, ki so lahko zares dolgi, speti v čop ali figo, lahko pa so le nekoliko daljši, resasto pristriženi ali počesani na stran. V frizerskih salonih po vsem svetu je postala priljubljena moška frizura tudi takšna, ki nekoliko spominja na vojaški videz – nekoliko daljši lasje, počesani nazaj, ki so ob straneh kratko pristriženi. Si želite moderne moške frizure za srednje dolge lase? Obiščite Hišo lepote Porenta!