Nega obraza oz. kože na obrazu odvisna od tipa kože

 

Redna nega obraza je danes izredno pomembna, saj je naš obraz najbolj izpostavljena zunanjim obremenitvam. Onesnaženost zraka, vroče poletno sonce in ledeno mrzle zime kožo na obrazu lahko tako poškodujejo, da se na njej začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Koža na obrazu izgubi sijaj in napetost, pogosto postane suha. Suha koža lahko srbi, zateguje, v skrajnih primerih pa tudi poka, kar je zelo boleče. Zato jo moramo negovati z vlažilnimi kremami, v katerih naj bo tudi dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo. Da bi izbrali ustrezne kozmetične pripravke, pa moramo nujno poznati tip kože. Le tako bo nega kože na obrazu ustrezna. S pravilno nego bo vaša koža na obrazu ostala mehka, sveža in bo videti mladostna.

Ne pozabite: nega obraza je lahko odvisna tudi od  vašega načina življenja – izogibajte se stresu, privoščite si dovolj spanja in ne lotevajte se hitrih, nepremišljenih diet.

 

Vrhunska nega kože na obrazu v Hiši lepote Porenta

 

Nega obraza je v Hiši lepote Porenta Ljubljana odvisna od stanja in tipa kože. Poleg klasične in kozmetične nege obraza z globinskim čiščenjem so na voljo tudi:

Klasična nega obraza v Hiši lepote Porenta Ljubljana vključuje čiščenje kože, ki mu sledi ročna masaža obraza, zaključimo pa z nanosom pomirjevalne in negovalne maske za obraz, ki bo poskrbela za naraven in zdrav videz kože.

 

 nega občutljive kože

 

Nega občutljive in aknaste kože z globinskim čiščenjem obraza

 

Globinsko čiščenje obraza je še posebej primerno za mastno in mozoljasto kožo, saj pomaga izsušiti mozolje in deluje antibakterijsko. Z globinskim čiščenjem obraza bo tudi aknasta koža postala zdrava in sijoča. Za globinsko čiščenje obraza je izjemno pomembno, da je koža najprej površinsko očiščena, šele nato lahko pride na vrsto piling za obraz. Po pilingu kožo segrejemo z vapozonom, posebno napravo, ki s pomočjo pare izboljša krvni obtok, zmehča kožo, odpre pore in jih sterilizira. Nato sledi čiščenje obraza z vakuumskim aspiratorjem, dezinkrustacijo in ampulami. Globinskemu čiščenju sledi masaža obraza, lahko tudi limfna drenaža.nega kože na obrazu

Če vam aknasta koža greni življenje, vam svetujemo, da nas pokličete in si rezervirate termin. Nega kože na obrazu z globinskim čiščenjem v Hiši lepote Porenta Ljubljana bo za vedno opravila z mozolji.