Nega kože – kako poskrbeti za nego kože na obrazu?


Nega kožeNega kože ključnega pomena za ohranjanje lepe in zdrave, saj je koža naš največji organ, ki je vsakodnevno izpostavljen delovanju škodljivih snovi, ki lahko pospešijo staranje kože. Nega kože pripomore k upočasnitvi staranja kože, s čemer lahko preprečimo tudi prezgodnje nastajanje gubic, ki se kasneje poglobijo in postanejo opaznejše. Kot se med seboj razlikujemo ljudje, se razlikujejo tudi različni tipi kože, zato je nega kože odvisna predvsem od posameznika, prilagojena pa mora biti določenemu tipu kože. Še posebej občutljiva je koža obraza, zaradi česar moramo negi kože na obrazu posvetiti bistveno več časa. V Hiši lepote Porenta  izvajamo nego vseh tipov kože, tudi nego občutljive in pogosto razdražene kože. Površinsko čiščenje in odstranjevanje odmrle povrhnjice lahko poskrbita za čistejšo kožo obraza, katere funkcijo spodbudijo tudi limfna drenaža, serumi za občutljivo kožo in masaža, ki obnavlja stene kapilar. Če temu dodamo še obrazno masko, smo negi kože dodali piko na i. Imate težave z aknasto kožo? Obiščite nas v Hiši lepote Porenta, kjer vam nudimo tudi nego aknaste kože, s pomočjo katere kožo dobro očistimo in ji omogočimo normalno opravljanje svoje funkcije.


Nega kože na obrazu mora biti redna


Redna nega kože na obrazu kožo očisti, hkrati pa jo napolni z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi in spodbudi njeno delovanje. Kakovostna in pravilna nega kože na obrazu lahko pravočasno prepreči pretirano nastajanje gubic, prav tako pa lahko zmanjša opaznost že nastalih gubic. Ker je koža na obrazu še posebej izpostavljena različnim vplivom, se lahko gubice pojavijo že po dvajsetem letu starosti, nastanejo pa lahko tudi zaradi pogoste dehidracije in posledično suhe kože. Pomagamo si lahko z nego suhe kože na obrazu. Si tudi vi želite odpraviti gubice? V Hiši lepote Porenta za nego kože na obrazu poskrbimo tudi z izvedbo intenzivnega anti-age tretmaja na osnovi hialuronske kisline in kolagena. Z veseljem vam bomo svetovali tudi o negi kože pozimi, ki je v hladnejših mesecih še posebej občutljiva.


Nega kože in dekolteja

 

Nega kože na obrazuPri negi kože se pogosto posvečamo koži obraza, pozabimo pa na kožo vratu in dekolteja, ki je prav tako izjemno občutljiva in izpostavljena številnim škodljivim faktorjem. Redna nega kože vratu in dekolteja bo kožo ohranila lepo in napeto. V Hiši lepote Porenta izvajamo kozmetični lifting nege obraza in dekolteja, pri katerem kožo oskrbimo s čiščenjem, pilingom, drenažo, masažo in regenerativno masko, ki pospeši obnovo kože. Za vse informacije smo vam na voljo.