Nega obraza

Klasična mini nega obraza

Površinsko čiščenje, vapozon, piling in maska.

 

Kozmetična nega obraza z globinskim čiščenjem

Površinsko čiščenje, vapozon, peeling, globinsko čiščenje z vakumskim aspiratorjem ter dezinkrustacijo, ampula, limfna drenaža, masaža in maska.

 

Nega problematične kože

Nega obraza

Površinsko čiščenje, vapozon, peeling, globinsko čiščenje z vakumskim aspiratorjem ter dezinkrustacijo, ampula in serum, laserska ali ultrazvočna terapija, limfna drenaža, visoka frekvenca in ustrezna maska.

 

Kozmetična nega za občutljive, tudi kuperozne kože

Nega je primerna za najbolj občutljive in razdražene kože. Površinsko čiščenje, nežno luščenje odmrle povrhnjice, limfna drenaža, posebni koncentrati (ampule in serum) za pomirjanje razdražene kože, laserska terapija in nežna masaža za obnavljanje sten kapilar. Sledi še maska.

 

Kozmetična lifting nega obraza in dekolteja

Vapozon, površinsko in globinsko čiščenje z vakumskim aspiratorjem ter dezinkrustacijo, biološki peeling, limfna drenaža, mikromasaža z ampulo in serumom, lifting masaža, laserska stimulacija, pneumolifting oz. vakuumska masaža, klasična masaža in regenerativna lifting maska.

 

Kraljevska nega Alina

Celovita nega, ki vključuje kozmetično lifting nego obraza in dekolteja, masažo hrbta, dlani in stopal.

 

Specialne nege obraza - diamantna nega obraza z vitalaserjem

Collagen Hyaluronique

Anti-age intenzivni tretma na osnovi hialuronske kisline in kolagena. Koža je edini vidni pokazatelj staranja, ki je sicer popolnoma naraven fiziološki pojav, pa vendar vsi poskušamo omiliti njegove znake. Zato temeljita terapija proti staranju v petih korakih obnovi dinamiko celičnih funkcij in optimizira običajno delovanje celic. S kombinacijo naravnih peptidov povečamo zbir zdravih celic in obnavljamo celično komunikacijo za zaščito DNK strukture.

 

Postopek: površinsko čiščenje, stimulacijski piling (vulkanski prah, salicilna kislina, rižev škrob in minerali), polnjenje gubic s hialuronsko kislino in vitalaserjem, rekonstrukcija povrhnjice z elastičnim pospeševalcem (semena kopra in riževi ekstrakti), glajenje gub s kozmoceutično obnovitveno masažo, nanos kolagenske lifting maske (morski kolagen, gladilni koncentrat mandljevih biovlaken in revitalizacijski koncentrat semena rožičevca in sadežev drevesa Genip).

 

Dermaceutic estetski pilingi: mask peel, milk peel in mela peel

Nadzorovano postopno luščenje kože s pomočjo pilingov, ki vsebujejno visoko aktivne sestavine: AHA, BHA in TCA kisline.

Dermaceutic tretma priporočamo tistim, ki jih motijo:

  • po-aknaste brazgotine
  • prekomerno izločanje lojnic
  • pigmentani madeži in melasme
  • vidni znaki staranja: gube & starostne pege
  • pusta in uvela koža.

Celoten tretma traja približno 2 meseca: 4 obiski na 14 dni ter obvezno specializirano nego doma.

 

Japonsko vrisovanje obrvi

 Vrisovanje obrvi po japonski metodi zagotavlja najbolj naraven izgled obrvi. Ta metoda je obstojna, vendar ne trajna - dlačice zbledijo in zginejo po enem letu, brez da bi za seboj pustile sledi. 

 

Urejanje obrvi

Oblikovanje obrvi ABH

V naši Hiši vam oblikujemo obrvi po postopku Anastasia Beverly Hills. To je lepotni postopek, ki vpliva na celoten videz obraza, zato je pomembno, da to natančno estetsko delo prepustimo izurjenim strokovnim rokam. V našem salonu vam po licenci Anastasie Beverly Hills s posebno tehniko in pripomočki (šablone, pincete, čopiči, senčila, polnila, svinčniki) oblikujemo obrvi do hollywoodske popolnosti. Obenem pa nudimo paleto izdelkov, s katerimi lahko vzdržujete pravilno obliko obrvi tudi same doma, na potovanju, itd.

 

Podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes

S podaljševanjem trepalnic si zagotovite lepše, daljše in gostejše trepalnice, ki delujejo povsem naravno. Trepalnice podaljšujemo tako, da vsako posamezno ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, nove trepalnice so izredno lahke in mehke. Pri lepljenju se testirano in varno lepilo ne dotika vaše kože, zato je postopek primeren tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi in lečami. S podaljšanimi trepalnicami Luxuslashes lahko na maskaro kar pozabite, vaš pogled bo vedno popoln. S Foconyes tehniko pa dosežemo celo xD efekt.