Nega obraza doma pomembna za zdrav in sijoč videz kože


Redna nega obraza doma je še kako pomembna, saj bo le tako naša koža na obrazu ostala zdrava in sijoča. Obraz je del telesa, ki je najbolj izpostavljen zunanjim dejavnikom, kot so onesnaženost zraka, vroče poletno sonce in ledeno mrzle zime. Vse to lahko poškoduje našo kožo na obrazu: pojavijo se vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Posledično koža izgubi sijaj in napetost, pogosto postane suha. Kaj narediti, da bi to preprečili?


Osnovna nega obraza doma vključuje redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic, t.i. piling za obraz, ročno masažo obraza ter nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki skrbijo za naraven in zdrav videz kože.


Nega obraza doma – vse se začne s čiščenjem


Redno in temeljito čiščenje kože na obrazu je najpomembnejši dejavnik lepe in zdrave kože. Vsakodnevno čiščenje kože na obrazu zajema splakovanje z vodo, uporabo čistilnih gelov, mleka in tonikov ter tudi uporabo nekaterih krem. Tedensko čiščenje kože na obrazu zajema uporabo mask in pilingov, mesečno pa je najbolje opraviti kar globinsko čiščenje kože na obrazu v kozmetičnem salonu.

 

Nega obraza doma


Nega obraza doma naj vključuje tudi nanos vlažilnih in negovalnih mask. Pametno je prej preveriti kakšno kožo imate (mastno, občutljivo, suho, aknasto…) in tako kupiti ustrezno kremo za vaš obraz. Priporoča se uporaba nežne kreme, ki pomaga vašemu obrazu, da je mehkejši in bolj gladek.


Nega obraza doma je lahko odvisna tudi od  vašega načina življenja – izogibajte se stresu, privoščite si dovolj spanja in ne lotevajte se hitrih, nepremišljenih diet. 


Nega obraza – akcija v Hiši lepote Porenta v Ljubljani


nega obraza akcijaVas zanima, koliko stane nega obraza akcija storitev, ki jo nudi kozmetični salon Porenta v Ljubljani prinaša še nižje cene. Poleg klasične so na voljo še številne druge nege obraza, ki so ravno tako ugodne kot klasična nega obraza.
Kozmetični salon Porenta izvaja različne nege obraza, vsaka izmed njih pa je odvisna od stanja in tipa kože. V sklopu brezplačnega pregleda kože in svetovanja bomo določili vaš  tip kože, ugotovili probleme in potrebe kože. Le tako bomo ugotovili, kakšna je najboljša nega obraza za vas. Akcija pa lahko vključuje tudi naše druge storitve, kot so pomlajevanje obraza, podaljševanje trepalnic, striženje in barvanje las.


Zato nikar ne odlašajte in si še danes rezervirajte termin. Čaka vas najboljša nega obraza v Ljubljani.  
Vabljeni.