Nega obraza Ljubljana: Hiša lepote Porenta nudi ugodno nego obraza

 

Če želite imeti zdravo in lepo kožo, je redna in pravilna nega obraza še kako pomembna. Ljubljana se lahko pohvali s številnimi kozmetičnimi saloni, a le redki med njimi vam lahko ponudijo številne storitve za lep in zdrav videz ter dobro počutje. Z obiskom Hiše lepote Porenta boste vstopili v hišo zdravja in lepote, ugodja in sprostitve, tradicionalnih masaž in lepotnih programov obraza in telesa.

Danes je naša koža na obrazu prepuščena številnim obremenitvam, kot sta stres in nepravilna prehrana. Hiter način življenja vpliva na naše zdravje in na imunski sistem, ta pa vpliva tudi na kožo. Naše telo ima neverjetno sposobnost, da se lahko obnavlja samo – a ob vseh teh obremenitvah se naša koža obnavlja počasneje in slabše. Zato je redna nega kože telesa, še zlasti pa nega kože na obrazu, tako pomembna.

Klasična nega obraza ugodno v Hiši lepote Porenta Ljubljana bo poskrbela, da bo vaša koža na obrazu zdrava, čista in sijoča, predvsem pa da bo dobila dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo.

 

Ustrezna nega obraza – Hiša lepote Porenta Ljubljana nudi svetovanje

 

Da bo nega obraza ustrezna, v Hiši lepote Porenta Ljubljana svetujemo, da preverite, kakšen tip kože imate. Na podlagi tega lahko potem izberemo primerne kozmetične ali naravne preparate. Različne vremenske razmere povzročijo, da koža na obrazu postane suha. Nega suhe kože bo tako vsebovala vlažilne kreme, v katerih naj bo tudi dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo. Nega obraza pozimi mora vključevati tudi hranilne maske.

nega obraza ugodno

Nega kože na obrazu pa je lahko odvisna tudi od vašega načina življenja – izogibajte se stresu, privoščite si dovolj spanja in ne lotevajte se hitrih, nepremišljenih diet.

 

Osnovna nega obraza – ugodno v Hiši lepote Porenta Ljubljana

 

Osnovna nega obraza doma vključuje redno dnevno čiščenje, kamor bi lahko prišteli splakovanje z vodo, uporabo čistilnih gelov, mleka in tonikov ter celo uporabo nekaterih krem. Tedensko čiščenje pomeni uporabo mask in pilingov, globinsko čiščenje obraza pa je najbolje opraviti mesečno in to kar v kozmetičnem salonu.nega obraza ljubljana

Nega obraza v kozmetičnem salonu poleg čiščenje in odstranjevanja odmrlih celic vključuje tudi t.i. piling za obraz, ročno masažo obraza ter nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki skrbijo za naraven in zdrav videz kože.

 

Vas zanima, koliko stane nega obraza? Tako ugodno kot je nega obraza v Hiši lepote Porenta Ljubljana ni nikjer drugje. O tem vas bo zagotovo prepričal naš cenik. Obiščite nas.