Umetne trepalnice že skoraj nujen modni dodatek


Umetne trepalnice so odličen pripomoček, ki lahko ustvarijo takojšen volumen, dramatičnost ali pa preprosto samo naravno poudarijo pogled. Vendar le, če boste izbrali prave. Napačen izbor umetnih trepalnic ima namreč ravno nasproten učinek.
Mandljevi obliki oči pristoji večina umetnih trepalnic. Uporabite čopke ali samo kotne trepalnice, ki jih nanesete na zunanji rob veke in s tem poudarite izgled mačjih oči. Če imate velike in okrogle oči, svetujemo uporabo umetnih trepalnic, ki imajo dolge zavihane ščetine. S tem boste odprli svoj pogled in poudarili velike, lepe oči. Pri obliki oči s težkimi vekami predlagamo uporabo umetnih trepalnic z dolgimi in kratkimi ščetinami, ki zelo dobro odprejo pogled.
Umetne trepalnice so različnih vrst: sintetične, iz prave živalske dlake ali iz pravih las. Kupimo jih lahko v posameznih snopkih ali enojne, večje ali manjše velikosti, naravne ali ekstravagantne. Izbira je odvisna predvsem od učinka, ki ga želite doseči.

 


Permanentne umetne trepalnice Luxuslashes Foconyes


Za permanentne umetne trepalnice po nizki ceni se lahko odločite tudi v Hiši lepote Porenta. Pri postopku podaljševanja trepalnic uporabljamo tehniko Luxuslashes Foconyes, ki prinaša številne prednosti. Med drugim tudi to, da z njimi ne boste več potrebovale maskare in boste vedno urejene.

 

Umetne trepalniceLuxuslashes Foconyes permanentne umetne trepalnice vam bodo prihranile prenekatero jutranjo in večerno minuto. In samo ve boste vedele, da Luxuslashes Foconyes permanentne umetne trepalnice niso prave.
Za podaljšane trepalnice se lahko odloči skoraj vsaka, ki nima preobčutljivih oči ali kože. Umetne trepalnice odsvetujemo tudi strankam, ki nimajo trepalnic ali pa so te močno poškodovane. Podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, podaljšane trepalnice so izredno lahke in mehke. Postopek podaljševanja trepalnic je popolnoma neboleč in traja približno dve uri.


Umetne trepalnice – lepilo je pomembno


Za uporabo umetnih trepalnic je zelo pomembno tudi lepilo, ki ga uporabljamo. Za posamezne čopke je najbolje uporabljati vodoodporno lepilo v beli ali črni barvi. Lateksno pa je namenjeno trepalnicam v celem kosu.
Na rob trepalnic nanesemo tanek sloj lepila z rahlim poudarkom na koncih. Počakamo nekaj sekund, da se lepilo malo posuši. Tako se bodo umetne trepalnice na vaše še bolje prijele. Pomembno je, da jih nanesemo čim bližje liniji trepalnic.

 

permanentno podaljševanje trepalnic


Vabljeni v Hišo lepote Porenta, kjer vas čakajo najboljše permanentne umetne trepalnice. Cena vas bo zagotovo navdušila. Obiščite nas.