Permanentno podaljševanje trepalnic za vedno urejen videz

Permanentno podaljševanje trepalnicPermanentno podaljševanje trepalnic je modni trend, ki osvaja svet. S trajnim podaljševanjem trepalnic bodo vaše trepalnice še bolj zapeljive in skrivnostne, vaš pogled pa popoln. Umetne trepalnice delujejo po videzu in občutku popolnoma naravno, kot naravne trepalnice, zato nihče tudi podvomil ne bo o vaši skrivnosti. Podaljšane trepalnice so obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici, običajno je ta čas nekje do treh mesecev.
Se tudi vi sprašujete, kako imeti popolno urejene, goste in dolge trepalnice? Odgovor boste našli v Hiši lepote Porenta Ljubljana, kjer nega trepalnic vključuje tudi permanentno podaljševanje trepalnic. Pri tem uporabljamo tehniko Luxuslashes Foconyes, ki poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, nove trepalnice so izredno lahke in mehke. Pri lepljenju se testirano in varno lepilo ne dotika vaše kože, zato je postopek podaljševanja trepalnic primeren tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi in lečami.

 

 

Hiša lepote Porenta Ljubljana – permanentno podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes

Permanentno podaljševanje trepalnic izvaja za to usposobljena oseba, ki se z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti ter tudi upognjenosti samih trepalnic. Prav tako vam strokovno svetuje o izdelkih, ki vam omogočajo dolgo obstojnost ter zadovoljstvo ob nošenju trepalnic. Permanentno podaljševanje trepalnic je popolnoma neboleč postopek, ki traja približno dve uri. Ker je za postopek treba imeti zaprte oči, večina strank na kozmetični mizi ob prijetni glasbi tudi zaspi.


Po tretmaju svetujemo, da trepalnice v prvih dveh urah ne pridejo v stik z vodo ter da se v prvih 24-urah izogibate pari in visoki temperaturi. Za večjo odpornost podaljškov je priporočljiva uporaba seruma enkrat ali dvakrat na dan. Čeprav maskare ne potrebujete več, jo lahko še vedno uporabljate samo na konicah trepalnic in ne na korenu. Predvsem pa se izogibajte dotikov okoli oči in ne vlecite trepalnic, ker vam lahko trepalnica tudi odpade.
Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebne redne obnove/refili približno vsake 4 tedne. Podaljšane trepalnice so vodoodporne in primerne tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Zakaj torej ne bi obiskali Hiše lepote Porenta Ljubljana in si privoščili permanentno podaljševanje trepalnic, ki bo uresničilo vaše sanje o zapeljivih trepalnicah.
Vabljeni.