Podaljšanje trepalnic – ugodna cena v Hiši lepote Porenta

 

Razmišljate o tem, da bi se odločili za podaljšanje trepalnic? Cena storitve je v Hiši lepote Porenta izredno ugodna, naravno podaljševanje trepalnic pa poteka s tehniko Luxuslashes Foconyes, ki poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, nove trepalnice so izredno lahke in mehke. Pri lepljenju se testirano in varno lepilo ne dotika vaše kože, zato je podaljšanje trepalnic primereno tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi in lečami. Cena podaljševanja trepalnic pa je ugodna.

 

Naravno podaljševanje trepalnic je najbolje prepustiti strokovnjaku

 

Podaljševanje trepalnic v naši Hiši lepote izvaja za to usposobljena oseba, ki se bo pred samim postopkom z vami posvetovala glede želje o dolžini, gostoti in upognjenosti samih trepalnic. Pomembno je, da so pred samim postopkom vaše trepalnice čiste. Podaljševanje trepalnic (cena je več kot ugodna) tako ne bo vključevalo odstranjevanja ličil, kar bo pomenilo tudi, da bomo prihranili na času. Svetujemo vam, da ličil ne odstranjujte z oljnim odstranjevalcem za make up. Uporabnicam kontaktnih leč svetujemo tudi, da pred tretmajem odstranijo leče iz oči. Podaljšanje trepalnic ne odlikuje samo ugodna cena. Postopek je tudi popolnoma neboleč.

Po tretmaju je pomembno, da podaljšane trepalnice v prvih dveh urah ne pridejo v stik z vodo, paro in visoko temperaturo. Izogibajte se dotikov okoli oči in ne vlecite trepalnic, ker vam lahko trepalnica tudi odpade. Priporočljiva je uporaba seruma za večjo obstojnost trepalnic enkrat ali dvakrat na dan.

podaljševanje trepalnic materialtrepalnice podaljševanje cena

 

Podaljšanje trepalnic – ugodna cena za vedno urejen videz

 

Menite, da so vaše trepalnice nezanimive, predvsem pa prekratke? Uresničite si svoje sanje o zapeljivih trepalnicah in se odločite za naravno podaljševanje trepalnic v Hiši lepote Porenta.

Naravno podaljševanje trepalnic je prava rešitev za vedno urejen videz naših oči, brez vsakdanjega nanašanja maskare. Material za podaljševanje trepalnic  tako po videzu kot tudi po občutku deluje popolnoma naravno, zapeljivo in skrivnostno. Samo ve boste vedele, da vaše trepalnice niso prave.

Obiščite nas.