Kvalitetno permanentno podaljševanje trepalnic v Hiši lepote Porenta Ljubljana

Se odločate za permanentno podaljševanje trepalnic v mestu Ljubljana, pa ne veste na koga se obrniti? V Hiši lepote Porenta lahko v udobju sproščenosti poskrbite za to in še za številne druge storitve v zvezi z nego trepalnic, telesa, obraza, nohtov in las. Frizerske storitve izvaja naša frizerska ekipa, ki za delo izbira profesionalne tehnike in preparate ter zgolj vrhunske izdelke za nego las.

 

Preverite cenik storitev.

 

Izberite odlično permanentno podaljševanje trepalnic Ljubljana  

Podaljševanje trepalnicPri podaljšanju trepalnic v našem salonu lahko izbirate med različnimi dolžinami in debelino trepalnic. Omogočamo vam namreč široko izbiro trepalnic, ki so individualno prilagojene prav vsaki ženski. Naše sintetične trepalnice s svojo elastičnostjo in črnim videzom izgledajo popolnoma naravne. Permanentno podaljševanje trepalnic je omogočeno za dolžine od 7 do 15 milimetrov, zaradi njega ne boste več potrebovale maskare, poleg tega pa tuširanje, izvajanje športnih aktivnosti in druge dejavnosti na vaše trepalnice ne bodo vplivale negativno. Nega trepalnic je potrebna z dodajanjem trepalnic na vsake dva do tri mesece, ko se, tako kot naravne trepalnice, umetne trepalnice počasi razredčijo.

 

Oglejte si našo galerijo podaljševanja trepalnic.

 

Permanentno podaljševanje trepalnic tudi za uporabnike kontaktnih leč

Ker bodo vaše nove trepalnice imele čisto naraven videz in bodo tudi sicer občutiti naravno, bodo primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč, saj vnosa in nošenja leč ne ovirajo. Če si želite odličnega videza in samozavesti v lastni koži, si privoščite permanentno podaljševanje trepalnic Ljubljana, in ne bo vam žal. V naši hiše lepote pa so vam poleg tega na voljo tudi druge storitve za sprostitev in dobro počutje:

  • Klasična masaža,
  • Geliranje nohtov,
  • Nega problematične kože in oblikovanjem obrvi ter
  • Različni programi za oblikovanje telesa.

 

Vse informacije v zvezi s permanentnim podaljševanjem trepalnic v Hiši lepote Porenta v Ljubljani izveste preko naše spletne strani ali pa ob obisku našega salona, kjer vam bomo z veseljem svetovali tudi v zvezi z drugimi storitvami.