Podaljševanje trepalnic – akcija prinaša še bolj ugodne cene kozmetičnih storitev

 

Ni je ženske, ki ne bi želela lepih, močnih, dolgih, gostih in privihanih trepalnic. Zato je podaljševanje trepalnic vedno bolj priljubljena storitev v kozmetičnih salonih. Še zlasti priljubljeno je podaljševanje trepalnic v času akcije, saj je takrat cena storitve še bolj ugodna.  
Trepalnice z glamuroznim videzom so danes na voljo skoraj v vsakem boljšem salonu. Veliko je takih, ki so vidno nenaravne, težke ter bremenijo naravne trepalnice. Prav zaradi tega naravne trepalnice bistveno hitreje izpadejo. Zato potrebujete pravilno tehniko dela ter izjemno lahek in kakovosten material. Vse to pa zagotavljamo tudi v Hiši lepote Porenta, kjer pri postopku podaljševanja trepalnic uporabljamo tehniko Luxuslashes Foconyes. Zahvaljujoč originalnosti LUXUSLASHES zagotavljamo svojim strankam strokovnost, kakovost in trajnost.

 


Podaljševanje trepalnic – popust na umetne trepalnice Luxuslashes Foconyes


podaljševanje trepalnic popustVas zanima podaljševanje trepalnic? Akcija, ki smo jo pripravili v Hiši lepote Porenta, vas bo zagotovo tako navdušila, da se boste za umetne trepalnice odločili še danes. S podaljševanjem trepalnic si lahko zagotovite lepše, daljše in gostejše trepalnice, ki delujejo povsem naravno. Za podaljšane trepalnice se lahko odloči skoraj vsaka, ki nima preobčutljivih oči ali kože. Umetne trepalnice odsvetujemo tudi strankam, ki nimajo trepalnic ali pa so te močno poškodovane.


Podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes (preverite popust) poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, nove trepalnice pa so izredno lahke in mehke. Pri lepljenju se testirano in varno lepilo ne dotika vaše kože, zato je podaljševanje trepalnic Luxuslashes primerno tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi in lečami.

podaljševanje trepalnic akcija


Podaljševanje trepalnic Luxuslashes tudi v času akcije izvaja za to usposobljena oseba, ki se pred samim postopkom z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti in upognjenosti samih trepalnic. Pogovor vključuje tudi nasvete o tem, kakšna nega bo zagotovila večjo obstojnost podaljšanih trepalnic in zadovoljstvo ob nošenju umetnih trepalnic.

Vas zanima, kje je najcenejše podaljševanje trepalnic? Poceni nakup kozmetične storitve vas čaka v Hiši lepote Porenta. Podaljševanje trepalnic je ugodno še zlasti v času akcije, ko so na voljo številni popusti. Zakaj nas torej ne bi obiskali in se odločili za podaljševanje trepalnic Luxuslashes? Po zaslugi popusta, ki ga prinaša akcija, boste deležni vrhunske kozmetične storitve po ugodni ceni.    
Vabljeni.