Podaljševanje trepalnic LUKSUSLASHES


Trepalnice z glamuroznim volumnom so danes  na voljo  na vsakem vogalu. Toda, kaj koristi če so podaljšane trepalnice  ekstremne dolžine, če izgledajo nenaravno ali pa imete občutek, da so  pretežke. Točno to je  naš in vaš  izziv, ki ga  je mogoče rešiti le s pomočjo izkušenj strokovnjakov za podaljšanje trepalnic.  

To je razlog, zakaj je LuxusLashes ™ ustvaril FOCONYES tehniko.

Popolnoma novo tehniko Application seznanjene s self-made Soft podaljšane trepalnice z edinstvenim volumnom, neverjetno dolžino in lahkotnostjo, ki je nikoli ni dosegel prej.

Doživite sanje z zapeljivimi podaljšanimi trepalnicami!

Naš cilj je, da izpolnimo razkošje padaljšanja trepalnic  z naravnim videzom, za vsak tip ženske. Podaljšanje trepalnic  se izvajaja z največjo strokovnostjo, kakovostjo in trajnostjo. Zahvaljujoč originalnih LuxusLashes ™, bodo vaše oči popolnoma poudarjene , zato  vam ne bo več potrebno uporabljati maskaro.  

Oblikovanje in kakovost podaljševanja trepalnic.

Z našimi podaljški trepalnic lahko izbirate med različnimi dolžinami. S to visoko stopnjo individualnosti nudimo odličnost specifičnih podaljšanih trepalnic za vsako žensko. Naše svilene trepalnice so videti zelo naravne, so zelo elastične in izjemno črne. Končnice so na voljo od 7 mm do 15 mm.

Posebne ugodnosti in trajnost

S strokovno podaljšanje trepalnic, maskara pripada preteklosti. Naše posebej razvito lepilo je odlična odpornost s katero vsako  dnevno tuširanje, kot tudi dejavnosti, šport in plavanje ni več problem.

Naša tehnika podaljševanja trepalnic  je absolutno naraven videz nanašajo  na vaše  lastne trepalnice, s tem pridobimo gostoto in podaljašnje trepalnic.

Po nanosu pa je seveda potrebno skrbeti za pravilno nego umetnih trepalnic.

Podaljšanje trepalnic – rezultati, ki govorijo sami zase!

 

      Podaljšanje trepalnic LUKSUSLASHES