Podaljšanje trepalnic – kateri material za podaljševanje trepalnic uporabljamo?


Podaljšanje trepalnic je v zadnjih nekaj letih postalo pravi modni trend, katerega so se sprva posluževale le zvezdnice. Podaljšanje trepalnic je hiter in učinkovit način za doseganje zapeljivih, dolgih in močnih trepalnic,  ki bodo nase pritegnile vsak pogled. Zadovoljne uporabnice po vsem svetu prisegajo na podaljšanje trepalnic, ki na preprost način čudovito poudari lepoto oči. V Hiši lepote Porenta uporabljamo le najboljši material za podaljševanje trepalnic LuxusLashes, ki so lepe, dolge, goste in kar je najpomembneje – delujejo povsem naravno. V postopku nanašanja umetnih trepalnic lahko uporabimo dva načina. Trepalnice lahko nanesemo posamično na vsako naravno trepalnico, lahko pa čopek svilenih trepalnic pritrdimo na eno naravno trepalnico. Čopke s svilenimi trepalnicami pripravimo sproti. Ne vsebujejo silikonskih vezi, zaradi česar so nove trepalnice mehke in lahke. Če vas zanima kvalitetno podaljševanje trepalnic najceneje, vas vabimo v Hišo lepote Porenta.

 

Podaljšanje trepalnic


Podaljševanje trepalnic – material umetnih trepalnic


Material za podaljševanje trepalnic je sicer različen, zato je najbolje izbrati ponudnika, ki vam bo pri podaljšanju trepalnic le najbolj kvalitetni material. V Hiši lepote Porenta uporabljamo umetne trepalnice iz svile, ki so luksuzna novost na področju podaljševanja, zagotavljajo pa nam vrhunsko kvaliteto umetnih trepalnic, ki so videti popolnoma tako, kot naravne. Material  za podaljševanje trepalnic je namreč ključnega pomena za doseganje naravnega videza trepalnic in svila je kot nalašč za to. Če si želite obstojne trepalnice naravnega videza, in vas zanima kje podaljšati trepalnice na kvaliteten način, obiščite Hišo lepote Porenta. Nahajamo se na lokaciji Ljubljana-Polje.


Podaljšanje trepalnic na profesionalen način


podaljševanje trepalnic materialPodaljšanje trepalnic je odlična rešitev pri soočanju z redkimi in kratkimi trepalnicami, ki jih ne moremo poudariti niti z uporabo maskare. Podaljšanje trepalnic LuxusLashes je postopek, ki je primeren tudi za ljudi, ki imajo težave z občutljivimi očmi ali pa uporabljajo očesne leče oziroma očala. Po pritrditvi novih trepalnic maske ne boste več potrebovali, saj bodo trepalnice vaše oči poudarile na popolnoma naraven način, ki vaših oči ne bo razdražil. Vse informacije o podaljšanju trepalnic in o tehniki 3D podaljševanja trepalnic lahko dobite pri prijaznih svetovalkah v podjetju Hiša lepote Porenta. Vabimo vas k obisku.