Pomlajevanje obraza (Ljubljana) – učinkovite nekirurške terapije


Pomlajevanje obraza v Ljubljani je storitev, ki vam jo ponujajo mnogi, a le v Hiši lepote Porenta vam je na voljo pomlajevanje kože, ki združuje izjemno ugodne cene in osupljive rezultate. To ni klasična nega obraza (cenik in podrobnejša predstavitev storitev sta dostopna na naši spletni strani), ampak gre za pomlajevanje obraza, ki temelji na uporabi tehnologije ELOS. Odločite se lahko tudi za pomlajevanje telesa oziroma celostno pomlajevanje kože.

Pomlajevanje obraza Ljubljana
Kam na pomlajevanje obraza (Ljubljana z okolico)?


Se zanimate za čim bolj naravno pomlajevanje obraza, torej takšno, ki ne predstavlja tveganja in ne vključuje drastičnih posegov, a je kljub temu učinkovito? Fotopomlajevanje je v tem primeru odgovor, ki ga iščete, saj gre za neinvaziven postopek, ki v tem pogledu spominja na naravno pomlajevanje obraza. S pomočjo radiofrekvence in laserske svetlobe lahko dosežemo globoke plasti kože ter s toploto povzročimo obnovo celic in glajenje gub na površini, zbledijo pa tudi starostne pike in pigmentna znamenja. Tako je možno izjemno uspešno pomlajevanje obraza. Ljubljana, kjer pomlajevanje obraza marsikje še vedno poteka z uporabo precej zastarelih tehnik, je kraj, kjer morate biti pri izbiri ponudnika še posebej previdni. Prav zaradi dejstva, da obstaja kar nekaj možnosti za pomlajevanje telesa in obraza, je priporočljivo, da pred dokončno odločitvijo dobro razmislite in izberete najboljšo možnost.  Obisk Hiše lepote Porenta je prava izbira za vse, ki vas zanima profesionalno in cenovno dostopno pomlajevanje obraza. Ljubljana, kjer nas najdete, pa je tudi pravi naslov za tiste, ki potrebujete kvalitetno striženje dolgih las oziroma las poljubne dolžine, tako moških in ženskih kot otroških, ali pa se zanimate za profesionalno barvanje las, tudi barvanje las iz temne na svetlo. Možnost različnih lepotno-sprostitvenih storitev na enem mestu je še en razlog več, zakaj izbrati prav nas.


Pomlajevanje obraza poskrbi za neverjetno spremembo


Z odločitvijo za pomlajevanje obraza s tehnologijo ELOS boste naredili nekaj dobrega tako za zdravje kot za videz svoje kože. Vaša koža bo mehkejša, bolj napeta, mladostna in sijoča. Zmanjša se tudi število vidnih žilic, postopek pa ima pozitiven vpliv na tvorbo kolagena in elastina. Odločite se lahko tudi za mehansko stimulacijo z ICOONE, ki prav tako poskrbi za upočasnitev procesa staranja, še ena od možnosti, ki so vam na voljo, pa je mezoterapija brez igel. V vseh primerih si lahko obetate osupljive rezultate, za še bolj mladosten videz pa si lahko privoščite tudi podaljšane trepalnice, ki delujejo izjemno naravno.
Učinkovito pomlajevanje obraza, Ljubljana, Vevška cesta 2 – Hiša lepote Porenta

pomlajevanje telesa