Striženje las: modno otroško, moško ter žensko striženje


Striženje las poskrbi za obnovo vaših poškodovanih las, z uporabo sodobnih tehnik striženja in z upoštevanjem najnovejših trendov pa poskrbimo za modno pričesko, ki bo poudarila vaše največje prednosti in prikrila pomanjkljivosti.


Modno striženje las ter nega las in lasišča

striženje las
V Hiši lepote Porenta vam ponujamo modno striženje las vseh dolžin po ugodnih cenah. Naše delo temelji na individualnem pristopu, zato se pri nas ne boste počutili, kot da ste le številka. Vedno skrbno preučimo strukturo vašega lasu in vam svetujemo glede striženja in pravilne nege. Zavedamo se, da je modno striženja las le pika na i, saj je osnova vedno zdrav in negovan las, zato je naš salon prava izbira tudi za vse tiste, ki se spopadate s poškodovanimi lasmi in s težavami z lasiščem. Nudimo vam različne tretmaje za regeneracijo las in ponovno vzpostavitev ravnovesja vašega lasišča. Specialna nega je med drugim primerna tudi za vse, ki vas muči prekomerno izpadanje las ali pa imate morda težave s pretiranim izločanjem maščobe. Za vas bomo izbrali najustreznejšo obliko nege. Zagotavljamo vam, da boste presenečeni nad rezultati.

Si želite popolne stilske preobrazbe? Vaša nova podoba je le klik stran:

http://www.hisalepoteporenta.si/stilska-preobrazba


Vrhunsko žensko striženje – izpolnimo vse vaše želje


V našem salonu  izvajamo modno striženje las za moške, ženske in otroke. Žensko striženje je običajno najbolj zahtevno, saj se soočamo z zelo raznolikimi željami naših strank, a za nas ni noben izziv neuresničljiv. Kvalitetno žensko striženje las lahko poskrbi za pravo preobrazbo, vaše zadovoljstvo pa je pri tem naš končni cilj. Žensko striženje po želji nadgradi še barvanje las, pri čemer uporabljamo produkte vrhunske kvalitete. Običajno so to barve Revlon, odločite pa se lahko tudi za uporabo barv, ki ne vsebujejo amoniaka (NAYO in  Coloring Green).

 

frizerski salon - hiša lepote porenta


Dodatne storitve in možnost nakupa darilnih bonov


Naša ponudba ni omejena le na frizerske storitve, ampak vam je pri nas na voljo tudi nega telesa in nohtov, pa tudi izjemno učinkovita nega obraza. Cenik nege obraza in drugih storitev, ki vam ga ponujamo, je resnično zelo ugoden. Poskrbeli bomo za vašo celostno nego. Uporaba vrhunskih tehnoloških pripomočkov in preverjeno kakovostne kozmetike nam omogoča doseganje rezultatov, ki vas bodo presenetili. Ne glede na to, ali se soočate s problematično kožo, ali se morda sramujete svojih neurejenih nohtov ali pa potrebujete intenzivno nego in kvalitetno striženje las, ste dobrodošli v naši Hiši lepote Porenta. Verjamemo, da se boste po prvem obisku z veseljem vračali. Če pa bi želeli, da so vrhunske nege deležni tudi vaši bližnji, so vam na voljo darilni boni, ki so lahko krasno darilo.


nega las