Odločite se za podaljšanje trepalnic in pozabite na zamudno nanašanje maskare

 

Ne marate ličenja oz. vam krade jutranji čas, kljub temu pa želite imeti urejen videz? V Hiši lepote Porenta predstavljamo odlično rešitev - podaljšanje trepalnic poceni. Če vas skrbi, da bodo podaljšane trepalnice videti preveč umetne, je ta skrb odveč. Podaljšane trepalnice delujejo po videzu in občutku popolnoma naravno in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih. Umetne trepalnice so obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici, nege in skrbi za trepalnice.

podaljšanje trepalnic

 

Trajno podaljševanje trepalnic s tehniko Luxuslashes Foconyes

 

Trajno podaljševanje trepalnic s tehniko Luxuslashes Foconyes poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, nove trepalnice so izredno lahke in mehke. Pri lepljenju se testirano in varno lepilo ne dotika vaše kože, zato je podaljšanje trepalnic primerno tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi in lečami. Gre za neboleč postopek, ki bo pomladil vaš obraz, vašim očem pa dal nov sijaj. Za podaljšanje trepalnic se lahko odloči skoraj vsaka, ki nima preobčutljivih oči ali kože. Trajno podaljševanje trepalnic odsvetujemo tudi strankam, ki nimajo trepalnic ali pa so te močno poškodovane.

Podaljšanje trepalnic izvaja za to usposobljena oseba, ki se pred samim postopkom z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti in upognjenosti samih trepalnic. Pogovor vključuje tudi nasvete o tem, kakšna nega bo zagotovila večjo obstojnost podaljšanih trepalnic in zadovoljstvo ob nošenju umetnih trepalnic.

 

Podaljšanje trepalnic – nega po postopku

 

Ko gre za trajno podaljševanje trepalnic, je nega po nanosu ključna za obstojnost trepalnic. Zato vam svetujemo, da umetne trepalnice vsaj 2 uri ne pridejo v stik z vodo, prvih 24 ur se tudi izogibajte pari in visoki temperaturi. Izogibajte se dotikov okoli oči in ne vlecite trepalnic, ker vam lahko trepalnica tudi odpade. Čeprav maskare ne potrebujete več, jo lahko še vedno uporabljate samo na konicah trepalnic in ne na korenu. Za večjo odpornost podaljškov je priporočljiva uporaba seruma enkrat ali dvakrat na dan.

 

trajno podaljševanje trepalnic

 

Še danes se odločite za trajno podaljšanje trepalnic. Cena podaljšanja je v Hiši lepote Porenta res ugodna. Vaše trepalnice še nikoli niso bile tako zapeljive in mistične, vaš pogled pa popoln in glamurozen. Ko se boste videle v ogledalu, si boste rekle: podaljšanje trepalnic je bila prava odločitev. Odločite se lahko tudi za permanentno barvanje trepalnic